googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves toppe

tilpas udvalg

toppe fra moves

moves tilbyder et bredt udvalg af toppe til kvinder i et hav af forskellige farver, pasformer og detaljer, der afspejler sæsonens seneste og største trends. vores sæsonprægede sortiment byder på alt lige fra korte toppe både til hverdag og til fest, samt basistoppe, der egner sig til stort set ethvert outfit. er du på udkig efter neon toppe eller toppe med blomsterprint, så har moves til dig og din stil.

en simpel top er ofte netop dét item, der kan sætte et personligt præg på dit outfit, og dermed nemt pifte dit look op til hverdag. moves byder på både klassiske, tætsiddende toppe samt mere eksperimenterende, løse toppe. den tætsiddende top egner sig særligt godt til festlige anledninger, enten til en nederdel eller et par skinny jeans, der giver et fint og feminint udtryk.

derudover står den tætsiddende top også godt til et par viddebukser eller en oversized blazer. vores basistoppe samt vores enklere toppe med feminine detaljer tilføjer derfor et strejf af elegance til dit look, mens løsere toppe skaber komfort og volume. moves toppe kan bruges sæson efter sæson og er derfor en uundværlig del af garderoben.