googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves t-shirts

tilpas udvalg

indlæser...

moves t-shirts til kvinder

t-shirts er en essentiel og uundværlig del af garderoben, da det er et alsidigt item, der kan styles til stort set hvilket som helst outfit. t-shirts kan med fordel bruges året rundt gennem alle sæsoner.

hos moves finder du t-shirts i et bredt udvalg af forskellige farver, print og udtryk, lige fra trendy t-shirts med pufærmer og vovede farver til statement t-shirts med cool print og mønstre. hvad end du søger denne sæsons nyeste trend indenfor neon og tie-dye eller fine og feminine items med skønne detaljer, så har moves noget til dig og din garderobe.

t-shirts kan styles både med en trendy nederdel i farverige mønstre eller med et par klassiske blue jeans. stilen kan tones op og ned alt efter anledning; både til hverdag såvel som fest. det er kun fantasien der sætter grænser.

for at imødekomme forskellige præferencer, tilbyder vi hos moves forskellige pasformer. alt lige fra oversized t-shirts med crew neck og et boyish udtryk til tætsiddende, flatterende t-shirts med v-hals.

i sommer- og forårsmånederne kan en t-shirt i en tynd kvalitet og eller luftig kvalitet bruges under kjoler, til en nederdel eller et par shorts. om vinteren og efteråret kan en t-shirt nemt bruges under en sweater eller en cardigan – gerne i en tykkere og varmere kvalitet og eksempelvis med en lille turtleneck til de koldere vinterdage. basic t-shirts går aldrig rigtigt af mode og kan ligeledes bruges sæson efter sæson – så hvis du vil sikre dig en garderobe med anvendelige t-shirts, som kan bruges uanset årstid, så er en basic t-shirt altid en sikker vinder.