googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves sweats

tilpas udvalg

moves sweatshirts til kvinder

hos moves har vi sweatshirts i sæsonens farver, mønstre og modeller. en god sweatshirt er en essentiel tilføjelse til din garderobe, da den kan sammensættes med hvad som helst. hvad end den skal bruges til at hoppe i på de sene sommeraftner, som et godt alternativ til en sommerjakke, eller om det er til at tage på ud over en bluse, når det er køligere udenfor, så kan man altid bruge en blød og lækker sweat. når først du får fingrene i den helt rigtige sweatshirt, så kommer du med garanti til at leve i den!

vores udvalg indebærer både oversized og bulky sweatshirt med hætte såvel som sweats med rund hals, print og flotte mønstre. til trods for at sweatshirts er mest aktuelle på de køligere dage, så behøver du ikke nøjes med kedelige og afdæmpede farver. hos moves finder du et flot udvalg i flere forskellige farver og farvesammensætninger.

sweatshirts er tilmed et oplagt item at style sammen med en lidt finere kjole, eksempelvis, da man ved at trække en sweat ud over kjolen, formår at skabe et mere afslappet look perfekt til hverdag.

at trække i en lækker sweatshirt er ligesom at trække et stort kram over hovedet. en sweat skaber komfort og velvære, men er tilmed trendy og fashionable, da det skaber casual og selvsikkert look. gå på opdagelse og lad dig inspirere af vores udvalg af sweatshirts fra moves og fuldend din garderobe, så du er klar til sæsonens koldere dage.