googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves strik

tilpas udvalg

indlæser...

moves striktrøjer til kvinder

strik er og bliver, uanset farve, struktur eller udtryk, et absolut must-have i enhver garderobe. striktrøjer er en uundværlig klassiker blandt alle modeelskere og er, særligt iblandt danskere, aktuelt hele året rundt. tøj, der kan bruges som lag på lag, dominerer her i det kolde skandinavien og er efterhånden en daglig nødvendighed store dele af året.

til trods for, at man ofte forbinder strik med kølige og hyggelige efterårsaftner, så er strik ikke nødvendigvis ensbetydende med en tung og kraftig kvalitet. strik kan variere i udtrykket og moves tilbyder et væld af farver og kvaliteter, og pasformer. sortimentet indebærer alt lige fra oversized striktrøjer med turtlenecks og en afslappet pasform, til mere delikate strik i lettere materialer med tætsiddende pasform og dyb udskæring.

uanset anledning og temperatur, vil du med garanti finde din næste favorit strik blandt vores sortiment; hvad end du ønsker at 'play it safe' med sorte, grå eller hvide nuancer, eller du ønsker at pifte din garderobe op med sprudlende og energiske farver. gå på opdagelse i vores seneste udvalg af, og denne sæsons tendenser inden for lækker strik fra moves.