googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves shorts

tilpas udvalg

moves shorts

når vi endelig når de varmere måneder og solen bager over det danske land og vores yndlings feriedestinationer, er shortsene en uundgåelig beklædningsdel, når vi begynder at iklæde os lidt køligere items for ikke at overophede.

hos moves sørger vi for altid at have et stort udvalg af shorts. vi har shorts i tidens print og pasform, hvad end det er prikker, striber eller blomster, eller om de skal være helt stramme cykelshorts, løsere knælange shorts med bindebånd, eller korte denimshorts til festivaloutfittet. når vi finder et par shorts, som vi godt kan lide, laver vi dem gerne i mange print og materialer, så du har en style, du ved du kan stole på, når du skal sammensætte sommerens mange outfits. ofte kan du også finde en overdel i et af disse print, så du kan lave et matchende outfit med overdel og shorts i samme mønster. moves har altid shorts i tidens materialer, så hvis hør er moden, finder du et par hørshorts hos os.

hvis du endnu ikke har fået et par shorts til din sommergarderobe, er det på tide du finder et par shorts fra moves, så du er klar til sommeren og alt den bringer.