googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu

vilkår & handelsbetingelser

1. generel information

www.moves.dk er ejet og styret af minimum a/s med cvr nr. 29196842, og er registreret i danmark på følgende adresse:
 
minimum a/s
balticagade 16, hal 3 & 4
8000 aarhus c
danmark
 
når et køb foretages på www.moves.dk accepteres nedenstående vilkår og betingelser. 

hvis du oplever problemer med din bestilling på hjemmesiden eller ved øvrig brug af hjemmesiden, kontakt venligst vores kundeservice:

 - email: customerservice@moves.dk
 - almindelig post: minimum a/s, balticagade 16, hal 3 & 4, 8000 aarhus c

2. placering af en ordre

aldersgrænsen for at lave et køb på www.moves.dk er 18 år, og der skal være knyttet et gyldigt betalingskort til købet som vi accepterer. er man under 18 år kan købet gennemføres med tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
på baggrund af ovenstående fritager minimum a/s sig fra al ansvar, hvis et køb foretages på www.moves.dk af en person under 18 år uden tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
når en ordre placeres på www.moves.dk indsendes basisdata herunder navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer. minimum a/s opbevarer disse informationer i overensstemmelse med vores persondatapolitik.
 
umiddelbart efter afgivelsen af en ordre modtages en ordrebekræftelse. når ordren er accepteret, vil en faktura blive sendt til den angivne e-mail. fakturaen fungere som en bindende aftale mellem dig og minimum a/s. vær opmærksom på, at ordrebekræftelsen ikke fungerer som en faktura, og at købet ikke er endeligt før en faktura er modtaget. venligst kig i din spam mappe/uønsket post for at sikre, at e-mailen med fakturaen ikke er blevet sorteret fra.
 

3. priser & betaling

når der handles på www.moves.dk vil de totale priser inklusiv leveringsomkostninger fremgå inden den endelige ordrebekræftelse.
 
alle priser på www.moves.dk er inklusiv moms på 25 %.
 
vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden varsel ved stigende omkostninger eller generelle udviklinger i detailpriserne.
 
betalinger foregår via betalingskort, paypal eller mobilepay. vi modtager følgende betalingskort: dankort, e-dankort, visa, visa electron, mastercard og maestro.


 
alle kontooplysninger er krypterede og bliver overført gennem en sikker betalingsmetode. vi benytter psp som vores certificerede partner. dit betalingskort vil blive debiteret så snart ordren er afsendt fra vores varelager. 

4. levering 

vi benytter gls pakkeservice som kurer til at levere din ordre.
 
i nogle lande er kun én af nedenstående leveringsmetoder mulige:
  •  
4.1  levering til din arbejdsplads

4.2 hent din ordre i en pakkeshop tæt på dig

4.3 levering til en privat adresse – bemærk at moves a/s fritager sig fra al ansvar ved en eventuel skadet eller mistet ordre, når en ordre tillades at blive leveret andetsteds. er der ikke vedlagt en note til, hvor pakken må stilles, hvis modtager ikke er hjemme på adressen når pakkeservice ankommer, vil pakken blive placeret i en pakkeshop eller et depot tæt på modtager.
 
på nuværende tidspunkt leverer vi til:

belgien - leveringstid 2-3 hverdage
bulgarien - leveringstid 5-6 hverdage
cypern - leveringstid 5-6 hverdage
danmark - leveringstid 1-2 hverdage
estland - leveringstid 5-7 hverdage
finland - leveringstid 3-5 hverdage
frankrig - leveringstid 3-4 hverdage
grækenland - leveringstid 4-6 hverdage
holland - leveringstid 2-3 hverdage
irland - leveringstid 4-5 hverdage
italien - leveringstid 3-5 hverdage
kroatien - leveringstid 4-5 hverdage
letland - leveringstid 5-6 hverdage
litauen - leveringstid 4-5 hverdage
luxembourg - leveringstid 2-3 hverdage
malta - leveringstid 4-5 hverdage
polen - leveringstid 3-4 hverdage
portugal - leveringstid 4-5 hverdage
rumænien - leveringstid 4-5 hverdage
slovakiet - leveringstid 3-4 hverdage
slovenien - leveringstid 3-4 hverdage
spanien - leveringstid 4-5 hverdage
sverige - leveringstid 2-4 hverdage
tjekkiet - leveringstid 2-3 hverdage
tyskland - leveringstid 2-3 hverdage
ungarn - leveringstid 3-4 hverdage
østrig - leveringstid 2-3 hverdage
 
bestiller du en ordre før kl. 11.30 vil den blive afsendt samme dag. hverdage defineres som mandag til fredag, med undtagelse af helligdage. ved udsalg kan leveringstiden forekomme længere.
 
på din faktura findes et track and trace-nummer som du kan bruge til at spore din pakke. du kan se status på din pakke på www.gls-group.eu.
 
vi viser kun produkter som er på lager, men skulle vi alligevel ikke være i stand til at levere din ordre, eller er din ordre forsinket, kontakter vi dig hurtigst muligt.

5. returnering

ved returnering af en vare skal det ske inden for 14 dage efter du har modtaget din vare. såfremt du kontakter os inden de 14 dage er gået, så har du yderligere 14 dage til at returnere ordren. kontakten rettes til os på e-mail  customerservice@moves.dk. hvis du returnerer indenfor de første 14 dage, så behøves du ikke tage kontakt til os. pengene vil blive refunderet til samme kort, som blev benyttet ved bestillingen. vi kan desværre ikke bytte til anden størrelse eller vare.  
 
nægtes en ordre at blive modtaget betegnes dette ikke som en retmæssig returnering, og vi forbeholder os retten til at trække et beløb til at dække eventuelle ekstra omkostninger, som vi måtte have i forbindelse med din tilbageoverførsel.
 
vi skal have din vare i hænde senest 14 dage efter, at du har kontaktet os for en returnering og tilbageoverførsel. er skæringsdatoen en offentlig helligdag, en lørdag eller søndag, vil den nye dato være den næstfølgende hverdag.
 
vi tilbyder gratis returnering til følgende lande: belgien, danmark, england, finland, frankrig, holland, italien, spanien, sverige, tyskland og østrig. som udgangspunkt ligger der en forudbetalt returlabel i din ordreforsendelse, hvis ikke, så kontakt os på customerservice@moves.dk for at modtage en forudbetalt returlabel. varen kan derefter returneres via gls.

kunden betaler selv returfragten i følgende lande: bulgarien, cypern, estland, grækenland, irland, kroatien, letland, litauen, luxembourg, malta, polen, portugal, rumænien, slovakiet, slovenien, tjekkiet, ungarn.
 
vær opmærksom på, at varer ikke kan byttes til en anden vare, men kun returneres med en tilbagebetaling.
 
ved returnering af en vare udfyldes retursedlen, som kom med varen, og vedlægges i pakken. har du brug for en ny returseddel kan du hente en ved at følge dette link.
 
pakken skal returneres til:
 
minimum a/s
fabriksvej 20
7441 bording
danmark
 
det er desværre ikke muligt hverken at returnere eller bytte din vare købt online i fysiske butikker.

retur til danmark:

venligst vær opmærksom på at når du har returneret en vare ved en gls pakke-shop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.

retur fra andre europæiske lande:

venligst vær opmærksom på, at det kan tage op til 3-4 uger for os at behandle din ordre og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb tilsvarende til din ordre.
 
når du returnere en pakke til os i et andet europæisk land end danmark, vil din pakke have flere stop ved et eksternt pakhus før vi modtager den:
 
step 1: der kan være op til en uges transport fra du aflevere pakken på et posthus til den ankommer til et eksternt pakhus.
 
step 2: der kan være op til to ugers transport fra din pakke forlader det eksterne pakhus og ankommer til minimum’s lager.
 
step 3: senest en uge efter vi har modtaget din pakke i en af vores varehuse, vil vi udbetale dit tilgodehavende.
 
venligst bemærk, at du er ansvarlig for enhver devaluering af produktet som følge af brug på usædvanlig vis stridende mod generelle betingelser i fysiske butikker. når vi modtager produktet, vil vi vurdere varens tilstand og refundere det beløb vi finder tilsvarende til denne.
 

6. dine rettigheder som kunde

ifølge dansk lovgivning er du som kunde dækket af en lovfæstet 2-årig reklamationsret. ønsker du at reklamere over en vare skal det ske inden for rimelig tid og senest inden for to måneder.
 
vedrører reklamationen en defekt i produktet anbefaler vi at rette henvendelse til os på customerservice@moves.dk  så snart defekten opdages, for at mindske tidsprocessen i din reklamation. vurderer vi, at der er berettiget grundlag for din reklamation refunderer vi enhver udgift du måtte have i forbindelse med at sende varen tilbage til os. i tilfælde af, at vi ikke kan danne berettiget grundlag for din reklamation er forsendelsesomkostningerne for egen regning.
 
ansvaret for pakken ligger hos dig indtil vi har modtaget varen. vi anbefaler derfor at sende varen sikkert, at få en kvittering for forsendelsen med og gemme den, og om muligt at få et track and trace-nummer.

7. ansvarsfraskrivelse

minimum a/s tager forbehold for fejl og mangler i hjemmesidens indhold, og fritager sig ansvaret for udsolgte varer.  i overensstemmelse med gældende regler bestræber vi os dog selvfølgelig altid på at have det nyeste indhold og materiale i den korrekte version. opdages indhold, som findes ukorrekt, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
vi kan til enhver tid ændre indholdet på hjemmesiden og er ikke ansvarlige for at give besked herom. vi anbefaler derfor at revidere vores vilkår og betingelser når hjemmesiden benyttes.
 
minimum a/s er ligeledes ikke ansvarlige for ethvert tab eller skade fra brug af hjemmesiden.


8. ophavsret og link til tredjepartssider

alle dele af hjemmesiden er beskyttet af ophavsret og ejes af minimum a/s. det er derfor kun tilladt at bruge dele af hjemmesiden med tilladelse fra minimum a/s.
 
hvis vi linker til tredjepartssider kan minimum a/s ikke give nogen form for garantier og ligeledes kan vi ikke holdes ansvarlig for indholdet som slås op på tredjepartssiden. vi alene leverer links til din anvendelse, og vælger du at besøge en tredjepartsside, er det på eget ansvar.
 

9. persondata politik 

vi behandler dine personoplysninger fortroligt. de følgende afsnit omhandler vores persondatapolitik, som fortæller om hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillingsproceduren og brug af hjemmesiden i øvrigt.


9.1 formålet med vores persondata politik er at forklare, hvordan vi samler, beskytter, bruger og lagrer dine personlige informationer.

 
9.1.1 hvilke informationer samler moves om dig?
 
vi samler dit for- og efternavn, postnummer, by og adresse, e-mail, telefonnummer og din ordrehistorik.
 
vi benytter kun dine personlige informationer til at give dig adgang til vores produkter på www.moves.dk  og til at gennemføre enhver ordre du måtte placere hos os.
 
i henhold til den danske regnskabslov er det påkrævet, at vi gemmer vi dine faktureringsinformationer i en periode på fem år fra din seneste ordre.
 
tilmelder du dig vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores persondatalov. vi sender dig ca. 4-6 nyhedsbreve om måneden. nyhedsbrevet indeholder tilbud, nye varer, information om kampagner samt styling tips og gode råd. husk, at du til enhver tid kan til framelde dig vores nyhedsbrev igen.
 

9.1.2 hvordan beskyttes dine informationer af minimum a/s?
 
vi respekterer dine private oplysninger, og tager dem meget seriøst. derfor gør vi os umage og laver forskellige tiltag for at sikre dine oplysninger, herunder at lagre dem i sikre netværk. vi er ikke i stand til at se dine kreditkortinformationer da al data er krypteret, og transaktionerne gemmeføres af certificerede partnere.
 

9.1.3 deler minimum a/s dine informationer med andre?
 
den information du deler med os behandles i fortrolighed. vi gør dog opmærksom på, at vi deler nogle af dine personoplysninger med relevante tredjeparter. for at levere din pakke videregives nødvendige detaljer til vores leveringspartner, herunder dit for- og efternavn, postnummer, by, adresse, e-mail og telefonnummer.

 
9.1.4. hvad skal minimum a/s bruge min e-mail og telefonnummer til?
 
vi bruger din e-mail til at sende dig en bekræftelse af din ordre, og er du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du modtage dette på den e-mail adresse du har givet. har du valgt at hente dine varer hos en af gls’ pakkeshops vil gls sende dig en e-mail og tekstbesked når dine varer er ankommet.
 

9.2 konto
 
ønsker du at foretage et køb på www.moves.dk er der mulighed for at oprette en konto, men det er ikke et krav for at gennemføre en ordre.
 
hvis du ønsker at registrere og oprette en konto benyttes din e-mail adresse som dit brugernavn. din adgangskode vælger du selv. vi har ingen viden om din personlige adgangskode.
 
hvis du glemmer din adgangskode kan du anmode en ny, og du vil modtage en automatisk genereret adgangskode på den e-mail adresse som du har registreret. herefter er det muligt at ændre adgangskoden til en af egen præference.
 
skulle du blive opmærksom på uautoriseret brug af din konto hos minimum a/s, ønsker vi information omkring dette så snart den uønskede brug opdages.
 
hvis du ønsker det, kan du altid anmode om at få de informationer vi har om dig oplyst, og har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatalov kan du til enhver tid sende os en e-mail.
 
vær opmærksom på, at du altid frit kan ændre eller slette kontooplysninger, eller sende os en e-mail, hvis du ønsker hjælp.
 

9.3 cookies
 
vi bruger cookies på www.moves.dk og benyttes vores hjemmeside tillades placering af cookies på din enhed. cookies bruges for at tilbyde en hjemmeside, der er så brugervenlig som mulig, og for konstant at forbedre din oplevelse på siden. vi anvender cookies fra google analytics. det hjælper os med at finde ud af, hvilke dele af vores hjemmeside du ser.
 
hvis du ønsker det, kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed. vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies vil du ikke have mulighed for at benytte og have adgang til al vores indhold på hjemmesiden.  
 

9.3.1. hvilke cookies bruger minimum a/s?
 
vi bruger tredjepartscookies fra google, hvilket betyder at når du besøger www.moves.dk. placeres en cookie i din browser på din enhed. denne cookie kategoriseres som en ”performance-cookie”. 
 
vi benytter også ”strengt nødvendige cookies” – disse gør det muligt at bevæge sig rundt på hjemmesiden og benytte dens muligheder, som f.eks. e-fakturering og muligheden for at se shoppekurven. uden disse cookies kan nogle services, som de nævnte ovenfor, ikke benyttes.
 

9.3.2 hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at acceptere cookies?
 
den webbrowser du benytter har indstillinger, der tillader dig at kontrollere, hvordan hjemmesider browses, herunder, hvordan du kan administrere dine cookies. for instruktioner til, hvordan du kan administrere eller slette cookies, kig under fanen ”hjælp” i din webbrowser. du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en notifikation hver gang en ny cookie bliver sendt til din computer, tablet eller mobile enhed. vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil nogle funktioner ikke være tilgængelige.
 

10. klageadgang 

du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. vores kundeservice kan kontaktes pr. mail eller via almindelig post. du kan finde kontaktoplysningerne på vores kundeservice under 'generel information' ovenfor. 

du kan indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til center for klageløsning, nævnenes hus, toldboden 2, 8800 viborg. du kan klage til center for klageløsning via klageportalen for nævnenes hus.

du kan også anvende eu-kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet eu-land. du kan indgive klagen på følgende link: http://ec.europa.eu/odr. ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse customerservice@minimum.dk

såfremt vi ikke kan nå til en fælles løsning gennem center for klageløsning, har du adgang til at klage til forbrugerklagenævnet. 
følg linket for at indgive en online klage hos forbrugerklagenævnet: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx 
 

11. lovvalg og værneting

enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse betingelser er underlagt dansk ret. enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i danmark.