Har du sans for detaljen, et positivt mindset og ønsker du at være en del af en international fashion virksomhed? Er du god til at arbejde struktureret og sætter en ære i dit arbejde? Så er du måske vores nye husmodel!
Vi søger netop nu en husmodel til at varetage opmåling og afprøvning af vores kollektioner til internt brug, så vi sikrer den perfekte pasform.

Hvem er vi?
Minimum A/S er en international modevirksomhed, der har været en del af den danske modebranche i over 25 år. Organisationen er et ungt, dynamisk og engageret team, hvor vi prioriterer fællesskabet, engagementet og viljen til at gøre en forskel både for hinanden og for vores kunder. Vi har vores daglige gang i et åbent kontormiljø indrettet i et ældre skibsværft på den industrielle havn i Aarhus, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er studerende og har masser af engagement, er detaljeorienteret og sætter en ære i dit arbejde. Det er dog en forudsætning, at du passer følgende mål svarende til en str. 36/S:
- Højde: 170-174 cm
- Bryst: 84 -88 cm
- Talje 68 – 70 cm
- Hofte: 94 – 98
- Jeans str.: 27”

Vi tilbyder:
Som Minimums nye husmodel bliver du en del af en inspirerende arbejdsplads, hvor du fra start får et stort ansvar. Du bliver en vigtig brik i et dynamisk team, hvor du aktivt vil deltage i at sikre en perfekt pasform.
Du bliver en del af en værdidrevet virksomhed og kommer til at indgå i et dedikeret team af kompetente og passionerede kollegaer, hvor ambitionerne er høje og festerne er sjove.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kia Kristensen på mail: kia@moves.dk

Ansøgning
Hvis du ser dig selv som et match, så send os en motiveret ansøgning med dine mål hurtigst muligt til job@minimum.dk og skriv ”Husmodel” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler.


Vi glæder os meget til at høre fra dig!