Minimum A/S søger ny konstruktør
En dynamisk hverdag, sans for detaljen og et positivt mindset – lyder det som noget for dig? Er du god til at arbejde struktureret og sætter en ære i dit arbejde? Så er du måske vores nye konstruktør!

Til en tidsbegrænset 37 timers stilling søger vi en kompetent konstruktør, der brænder for konstruktion og trives i en tempofyldt hverdag.

Hvem er vi?
Minimum A/S blev grundlagt i 1997, som en detailbutik i Aarhus. Minimum udviklede sig dog hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. I 2007 blev den første female collection sendt på gaden og i 2015 blev Moves født.

Minimum A/S er resultatet af en fælles passion for at designe tøj, som både er tilgængeligt og fashionabelt med øje for detaljer, kvalitet og pasform. Vi har vores daglige gang i et åbent kontormiljø indrettet i et ældre skibsværft på den industrielle havn i Aarhus, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende stilling, men det allervigtigste er, at du har masser af engagement, er detaljeorienteret og sætter en ære i dit arbejde. Kendskab til herretøj er at foretrække.

Du trives i et dynamisk miljø, hvor tempoet er højt og hvor hver dag byder på nye og spændende udfordringer. Det falder dig naturligt at skabe struktur i en kreativ hverdag uden at miste overblikket, og du arbejder selvstændigt og forstår at vise handlekraft, når det gælder. Som person er du åben, udadvendt samt god til at skabe dialog med samarbejdspartnere, og du kommunikerer dine budskaber på en klar og overbevisende måde. Du er helt sikkert innovativ og nytænkende og du har altid øje for, at god pasform og afsætning er vores vigtigste succesparametre.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Konstruktion og graduering
 • Oprettelse af måleskemaer og style files
 • Tæt og motiverende samarbejde med leverandører i ind- og udland
 • Opmåling, afprøvning og kommentering af div. prøver på alle produktgrupper
 • Kvalitets- og Q.C. styring
 • Diverse ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer:

 • Du er uddannet konstruktør og gerne +3 års relevant erfaring
 • Du medbringer bred erfaring med graduering og tilretning
 • Du er struktureret og god til at træffe beslutninger
 • Du brænder for mode samt har et personligt drive og engagement
 • Du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale
 • Du behersker office pakken
 • Du har overblik uden at glemme detaljen

Vi tilbyder:
Som Minimums nye konstruktør bliver du en del af en inspirerende arbejdsplads, hvor du fra start får et stort ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du bliver en vigtig brik i et dynamisk team, hvor du aktivt vil deltage i at sikre en perfekt pasform på flere produktgrupper til både Male, Female og Moves.

Du kommer til at refererer til Head of Design & Buying og vil komme til at arbejde tæt sammen med design og indkøb. Du bliver en del af en værdidrevet virksomhed og vil indgå i et dedikeret team af kompetente og passionerede kollegaer, hvor ambitionerne er høje og festerne er sjove.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Design & Buying, Kristina Nissen, på telefon +45 20 77 78 61 eller mail KRISTINA.N@MINIMUM.DK .

Ansøgning
Hvis du ser dig selv som et match, så send os en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt til job@minimum.dk og skriv ”Konstruktør” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende, og sletter opslaget når vi har fundet det rette match. Opstart ønskes snarest muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!