Moves søger Design Responsible - barselsvikariat

Har du lyst til at være en del af et dynamisk, kreativt team med højt tempo, god energi og mange bolde i luften? Så er du måske vores nye design responsible.

Til en 37 timers stilling søger vi en kreativ design responsible, der brænder for mode og trives i en tempofyldt hverdag.

 


Hvem er vi?
Moves er et trend-drevent fashion brand i rivende udvikling, der igennem 12 årlige kollektioner fortolker tidens tendenser med et cool, feminint og kommercielt twist.

Du kommer til at indgå i et passioneret team bestående af 12 ildsjæle med et højt drive, stort engagement og ikke mindst et stærkt sammenhold. Herunder får du det daglige ansvar for en designassistent. Vi er en del af Minimum A/S og har vores daglige gang i et åbent kontormiljø indrettet i et ældre skibsværft på den industrielle havn i Aarhus, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone.


Hvem er du?
Du er passioneret omkring dit arbejde samtidig med, at du forstår at arbejde struktureret i en kreativ hverdag. Hertil har du god smag og sans for design, farver, prints og detaljer. Vi ser gerne, at du har erfaring fra tidligere jobs med opbygning og udvikling af kollektioner.

Som person er du åben og udadvendt og er i stand til at samarbejde på tværs af afdelinger. Det er vigtigt for os, at du forstår Moves’ målgruppe og ved, hvad der rører sig samtidig med, at du forstår vigtigheden i at omsætte idéer til salgsbare produkter

Dine primære arbejdsopgaver:

 • udvikling af kollektioner og trends
 • udarbejde arbejdstegninger samt oprettelse af styles
 • diverse printopgaver
 • deltagelse på leverandør- og inspirationsture
 • opsætning af mood boards
 • forberedelse af + evt. deltagelse på fotoskydning
 • præsentation til salgsmøder
 • ad hoc opgaver


Dine kvalifikationer:

 • uddannet designer
 • Fortrolig med indesign, illustrator og photoshop
 • behersker engelsk i skrift og tale
 • kendskab til konstruktion
 • minimum 5 års erfaring
 • fordel med kendskab til udvikling af ekspres varer 


Vi tilbyder:
Som Moves’ nye design responsible bliver du en del af en inspirerende arbejdsplads, hvor du fra start får et stort ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du bliver en vigtig brik i et dynamisk team, hvor du aktivt vil deltage i at sikre Moves et stærkt design dna. Du bliver design responsible på flere produktgrupper og du vil indgå i et tæt samarbejde med resten af vores produktteam.

Du bliver en del af en værdidrevet virksomhed og kommer til at indgå i et dedikeret team af kompetente og passionerede kollegaer, hvor ambitionerne er høje og festerne er sjove.

 
Minimum A/S:
Moves er en del af Minimum A/S, som er en international modevirksomhed, der har været en del af den danske modebranche i 25 år i år. Vi er inde i en god udvikling og har de seneste år gennemført en lang række initiativer indenfor bl.a. strategiudvikling og digitalisering, som alle peger frem imod en spændende tid foran os. Organisationen er et meget ungt, dynamisk og engageret team, hvor vi prioriterer fællesskabet, engagementet og viljen til at gøre en forskel både for hinanden og for vores kunder.


Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Stine Warberg på telefon +45 2547 0652 eller mail stine.w@moves.dk


Ansøgning
Hvis du ser dig selv som et match, så send os en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt og senest d. 16. september 2022 til job@minimum.dk og skriv ”Design Responsible” i emnefeltet. Ønsket tiltrædelse d. 01. november 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!