googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves overtøj

tilpas udvalg

indlæser...

moves overtøj og jakker

i det kølige danske land kommer du ikke udenom at have noget godt overtøj til at holde dig varm, om så det er denimjakken på lange sommernætter eller vinterjakken på en kold snevejrsdag. heldigvis! for overtøjet er på mange måder, det som er med til at fuldende et outfit, og er i rigtig mange tilfælde prikken over i’et, som er med til at cementere din stil og dit look.

de sidste sæsoner har moden for overtøj været meget præget af det tunge look, med dynejakker, uldfrakker, teddykvalitet, faux fur og quiltede jakker. grundet det kølige vejr danmark er så præget af og den lange vintersæson, er ens jakke eller frakke tit hele ens outfit, og det som man ses i i gadebilledet. derfor er det også vigtigt at man finder en jakke eller frakke som afspejler ens personlige stil og som man kan style sammen med ens yndlings sneakers eller støvler.

hos moves sørger vi heldigvis for at have det mest stilede og trendy overtøj til sæsonen, så hos os kan du altid finde det stykke overtøj, du mangler. i vintersæsonen har vi smukke og dejlig varme vinterjakker, mens efteråret er præget af overgangsjakker og foråret og sommeren af de køligere jakker som mere fungerer som en ekstra overdel og ekstra detalje til dit outfit.