googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves

moves er et brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. med et modigt, rå og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som søger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

tilpas udvalg

indlæser...

moves - de nyeste trends til din garderobe

moves er et modebrand til kvinder, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. moves skaber unikke styles med modige, moderne og feminine udtryk. moves sørger for, at du altid har de nyeste tendenser i din garderobe gennem årets sæsoner. har du brug for den perfekte glimmer kjole til en aften på dansegulvet eller et afslappet hverdagslook, så er moves det perfekte valg til dig.

hos moves finder du et væld af smukke kjoler, cool jakker, feminine bluser, blazere, jeans og nederdele at vælge i mellem. moves er et brand der har fingeren på pulsen og formår altid at inkorporere de vigtigste farver og tendenser for den aktuelle sæson i hver kollektion. på moves elsker vi at eksperimentere med mønstre og teksturer, der tilføjer et ekstra element i din styling. ud over tøj, kan moves også byde på fine accessoires der kan være med til at løfte et ethvert outfit. moves er for dig der ikke er bange for at skille sig ud, til dig der gerne vil eksperimentere med de nyeste tendenser inden for hver sæson og til dig, der elsker at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen med glimmer, farve, print og fine silhuetter.

moves online shop bliver konstant opdateret med nye styles, så tag et kig igennem vores sortiment og se om der er noget der falder i din smag!