googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
gratis forsendelse over 65 euro
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves heldragter

tilpas udvalg
makka jumpsuit 1492
new
75,00 EUR

1 farve

trivia jumpsuit 1458
new
90,00 EUR

2 farver

voila jumpsuit 1387
90,00 EUR

2 farver

deadre jumpsuit 1324
udsalg 50%
55,00 EUR27,50 EUR

1 farve


indlæser...

moves jumpsuits

sammen med den lille sorte og den hvide t-shirt er jumpsuiten, buksedragten og playsuiten enhver piges bedste ven når der hurtigt skal sammensættes et stilsikkert outfit. jumpsuiten kan nedkæmpe enhver tøjkrise, og det eneste du skal bekymre dig om, er at tage dine yndlings accessories og et par lækre sko på, og så står du knivskarpt, hvad enten det er til hverdag med dine favorit sneakers eller til en festlig aften og nat med et par smukke stiletter.

jumpsuits har været populære i mange sæsoner, som et alternativ til kjoler og de mere traditionelle outfits. jumpsuits er meget flatterende da de får ens ben til at syne længere og fremhæver taljen. de kommer i mange afskygninger, nogle er meget feminine med bløde silhuetter, mens andre har kant og bevæger sig hen imod kedeldragt stilen, med lommer, bælter og højere kraver. du er altså sikker på at der findes en jumpsuit som passer ind i din personlige stil og garderobe, hvad end din stil er.

hos moves sørger vi for altid at have jumpsuits som følger moden med pasform, print og materialer, hvad end det er med wrap og bindebånd, knapper eller lynlås eller prikker, tern eller endda glimmer. hvis du ikke allerede ejer en jumpsuit, er det på tide at få en tilføjet til din garderobe.