googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves jakker

tilpas udvalg

indlæser...

fuldendt dit outfit med en moves jakke

en flot jakke kan virkelig være med til at skabe et fuldendt outfit og være prikken over i’et til dit look. hos moves finder du jakker i utallige forskellige stilarter og pasformer.

hos moves jakker finder du både denimjakker, læderjakker og fløjlsjakker. en denimjakke kan bruges stort set året rundt. brug den over et en let t-shirt i forårs- og sommermånederne sammen med jeans eller en nederdel. en denimjakke kan også fint bruges i styling med lag-på-lag over en tyk strik eller under en varm jakke i de koldere måneder. en denimjakke er også altid en god løsning i overgangsperioder, hvor jakken hverken skal være for tyk eller for tynd. forsøg dig med forskellige pasformer af vores moves denimjakker. prøv eventuelt vores denimjakke med bindebælte i taljen, der fremhæver en feminin figur.

læderjakken er en rå og moderne måde at pifte dit outfit op. kombinér gerne din moves læderjakke med en feminin bluse eller kjole for et afbalanceret look. leg også gerne med farver når du vælger din moves læderjakke, og vælg eventuelt din læderjakke i en flot bordeaux eller mørkegrøn farve, så den skiller sig ud fra mængden.