googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu

kontakt

har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. du kan skrive til os både på dansk og engelsk. vi bestræber os på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt og senest inden for 24 timer på hverdage. 


kundeservice webshop (kun e-mail support)

alle spørgsmål vedrørende din ordre, returnering og produkthenvendelser skal sendes til vores kundeservice på e-mail: customerservice@moves.dk 

vær opmærksom på at der ydes ikke telefonisk support ifm. køb på moves.dk / movesshop.com.


sådan sender du din ordre retur 

vi tilbyder 30 dages fri retur i danmark. pengene fra dit køb vil blive refunderet til samme kort, som blev benyttet ved bestillingen.vi kan desværre ikke bytte til anden størrelse eller vare.

1. udfyld den returseddel, der er i pakken. mangler du en returseddel kan en ny findes her. 
2. læg varerne i pakken og luk den. sæt den forudbetalte gls returlabel på pakken.
3. aflevér pakken hos din nærmeste gls pakkeshop. 

når en vare returneres er porto gratis. der en forudbetalt returlabel i din ordre, hvis ikke, så kontakt os på customerservice@moves.dk, så sender vi en ny forudbetalt returlabel.

venligst vær opmærksom på, at når du har returneret en ordre ved en gls pakkeshop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle og tilbagebetale pengene.


levering

ordrer vil blive leveret med gls inden for 1-2 hverdage i danmark. du kan vælge mellem levering til gls pakkeshop, levering til din hjemmeadresse eller levering til din firmaadresse. bestiller du inden kl. 12.00 på hverdage sendes din ordre samme dag.  

vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 499 dkk. bestiller du for under 499 dkk er prisen for levering 50 dkk. 

når din ordre er afsendt modtager du en e-mail med et pakkenummer. det kan du bruge til at lave track and trace på gls's hjemmeside. 


b2b salg/presse

hvis du ønsker at forhandle vores produkter, søge yderligere information omkring vores brand eller ønsker at indgå i et samarbejde med os, venligst kontakt: 

minimum a/s
balticagade 16, hal 3 & 4
8000 aarhus c
danmark
tlf. 7025 0531 (der ydes ikke telefonisk support ifm. køb på moves.dk / movesshop.com)
mail:  customerservice@moves.dk