googleads
vi leverer kun til de lande som er nævnt herunder:
søg
Artboard 40
din kurv er tom
x
menu
Artboard 1
fri fragt
over 65 eur
Artboard 3
leveringstid 2-3 dage
Artboard 2
fri returret

moves blazere

tilpas udvalg

moves blazere

en blazer er et absolut must-have i et hvert klædeskab og hos moves kan du finde en blazer til enhver smag. blazere er den letteste måde hvorpå du kan give dit outfit et løft og se ud som om du har gjort dig langt mere umage end du egentlig har!

køb din blazer i din sædvanlige størrelse for et klassisk look, eller vær’ lidt mere vovet og køb din blazer i en eller to størrelser for stor og brug den i et oversized fit. moves blazere findes i både den klassiske længde der går omkring til hofterne. derudover fås moves blazere også i længere længde så blazeren nemt kan bruges som blazerkjole. moves blazere kommer i mange forskellige farver, mens både materiale og pasform varierer alt efter sæsonens tendenser. brug din moves blazer med opsmøget ærmer for et endnu mere afslappet look eller med nedsmøget ærmer for et mere afdæmpet og stilrent look.

blazere kan stort set bruges til hvad som helst. brug den til et par flotte jeans, en nederdel, over en lang kjole eller med shorts i samme farve. det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan sammensætte din blazer med.